Horváth Yvette a Miss Regal International szépségversenyen

A Strassz-Csipke Bt. által beszerzett francia csipkeanyagból készült estélyi ruhát viselt Horváth Yvette a 2016. évi Miss Regal International szépségverseny döntőjén, a Karib-tengeri gyönyörű szigeten, Antiguán.

Horváth Yvette bejegyzései a Facebookon

2016. augusztus 10. – Íme a csoda, melyet a szombati Miss Regal International döntőjén fogok viselni Antiguán! Köszönet Kochné Icának, hogy a Strassz-Csipke Bt. (csipke-es-alkalmi-ruhaanyag.hu) biztosította a csodás francia csipkeanyagot!

001-Horvath-Yvette-Miss-Regal-International-Hungary

2016. augusztus 13. – Tegnap este lezajlott a Miss Regal International elődöntője Antiguán. Előadtuk a karneváli kosztümös nyitótáncot, volt Miss Talent alverseny, majd jött a nemzeti viseletes, bikinis, és végül az estélyi ruhás kör is. Az eredményt csak ma este tudjuk meg a döntőn. Most megyek interjúra a zsűrivel, aztán indulás a verseny helyszínére! A kép a tegnapi elődöntő végén készült, köszönet a csodás estélyi ruháért a tervezőjének és Kochné Icának, Strassz-Csipke Bt. (csipke-es-alkalmi-ruhaanyag.hu/)!

002-Horvath-Yvette-Miss-Regal-International-Hungary

2016. augusztus 17. – Zamir Huseynov, a World Beauty Congress elnöke a Miss Regal International szépségverseny jelöltjei társaságában a döntőn. Fukszia színű ruha: csipkeanyag: Strassz-Csipke Bt. (csipke-es-alkalmi-ruhaanyag.hu)

003-Horvath-Yvette-Miss-Regal-International-Hungary

2016. augusztus 22. – Estélyi ruhás kör a Miss Regal International szépségverseny döntőjén, a karib-tengeri szigeten, Antiguán ? Külön köszönet:
Francia csipkeanyag: Kochné Ica, Strassz-Csipke Bt. (www.csipke-es-alkalmi-ruhaanyag.hu)
Ékszer: Suta Mónika,Monis Jewelry Premium Brand Store (www.monis.hu)

horvath-yvette-miss-regal-international-img_1954

 

horvath-yvette-miss-regal-international-img_1680

horvath-yvette-miss-regal-international-img_1992

horvath-yvette-miss-regal-international-img_1994

A szépségverseny plakátja

Balról az ötödik Horváth Yvette, magyar versenyző

Miss-Regal-International-plakat

A lányok programja a szépségverseny döntője előtti napokban